به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی
جلسه کمیته دانشگاهی سند ملی تغذیه و
امنیت غذایی با حضور نمایندگان دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی ، معاونت غذا و دارو ، دانشکده تغذیه و صنایع
غذایی؛ معاون فنی و کارشناسان گروه بهبود تغذیه، سلامت محیط و بیماریهای غیر واگیر
در محل معاونت بهداشتی تشکیل گردید .
در این جلسه ضمن بررسی سند ملی تغذیه و
امنیت غذایی ( 1404-1397 ) و اهداف آن ، مهمترین نکات مورد نظر در این زمینه جهت ارائه در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی
استانداری و جلب مشارکت سایر ادارات مطرح گردید .