پروفسور احسان صادقی رئیس دانشکده از موفقیت دانشجویان دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی خبر داد:
پذیرفته شدن امیر باقری در مقطع دکترای تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران
پذیرفته شدن 7 نفر از دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد صنایع غذایی
اسامی این دانشجویان شامل خانم ها :شایسته مرآتی با کسب رتبه 4 ،آیدا خضریان با کسب رتبه 9 ،زهرا روشندل باکسب رتبه 12،فائزه سید فاتحی با کسب رتبه 13
رضوان زیبایی (استعداد درخشان)،سارا حسنوند رتبه 30 و بهار امیری با کسب رتبه 38 کشوری می باشد.