منیعی : یک بار به دلیل حجم عملیات و تعداد مجروحان 58 شبانه روز مداوم در اورژانس مجروحان خدمت نمودم.
در دوران جنگ تحمیلی بیمارستان آیت اله طالقانی یا دویست تختخوابی به عنوان محوریت درمان و التیام مجروحان غرب کشور فعالیت می نمود.
پرستار سال های دفاع مقدس با اشاره به اینکه در شرایط جنگ زمان ، شیفت و ساعت کاری معنایی نداشت و همه چیز در عشق به خدمت مجروحان سپری می شد گفت : یک بار به دلیل حجم عملیات و تعداد مجروحان، 58 شبانه روز مداوم در اورژانس مجروحان خدمت نمودم.
حسن منیعی گفت : پرستاران و پرسنل اورژانس مجروحان از زبده ترین پرسنل بودند که نیروهای داوطلب مردمی ، مسجدی و هلال احمر نیز آنان را یاری می رساندند و تمامی بخش های تشخیصی و پرسنل تعاون نیز در کنار ما بودند.
وی گفت : بیمارستان در آن زمان از نظر امکانات مداوای مجروحان خودکفا بود و در صورت نیاز مجروحان ، کمک های مردمی فوق العاده ای نیز از راه می رسید.
منیعی افزود : پس از رسیدگی اولیه به بیماران بر اساس تشخیص ، نوع جراحت و نوع تخصص در صورت نیاز به بیمارستان های دیگر کرمانشاه یا تهران به و سیله اورژانس هوایی منتقل می شدند.
وی نقش بیمارستان آیت الله طالقانی در دوران دفاع مقدس را محوری و بسیار مهم توصیف کرد و گفت : خاطراتی از مجروحان در ذهن ما برجای مانده که علاوه بر اینکه عمق خلوصشان را تجلی می کند ، به عنوان خاطرات ماندگار و شیرین خدمت در نظام سلامت در آن شرایط بحران همیشه همراه من و همکاران آن دورانم مانده است.