مراسم بزگداشت روز جهانی غذا با حضور استاندار ، دکتر امینی نماینده مجلس شورای اسلامی، روسای ادارات و فعالان عرصه تولید مواد غذایی 25/6/1388 در سالن آمفی تئاتر طالقانی برگزار شد.
در این مراسم که توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه برگزار شد دکتر نوری زاد ریاست دانشگاه ضمن گرامیداشت روز جهانی غذا این روز را روز همدردی با گرسنگان در تمام جهان دانست و اصلاح شیوه های مصرف و نگهداری مواد غذایی را یکی از راه های مهم دسترسی همگان به غذا معرفی کرد . دکتر تحویلیان معاون غذا و داروی دانشگاه نیز با اشاره به ویژگیهای غذای سالم ؛ دارو و غذا را دارای رابطه تنگاتنگی با هم دانست که می بایست سیستم مدیریتی این دو مقوله یکپارچه شود و از موازی کاری در این دو حوزه دوری شود. دکتر تحویلیان تصریح کرد: شعار روز جهانی غذا در سال جاری دستیابی به امنیت غذایی در زمان بحران است، زیرا برخی از بحرانهای مزمن نظیر بحران اقتصادی در خصوص تامین امنیت مواد غذایی می تواند تاثیرات منفی بسیار زیادی داشته باشد، لذا می بایست تدابیری اندیشیده شود که در چنین زمانی از پایمال شدن حقوق انسانها در رابطه با دسترسی به مواد غذایی جلوگیری بعمل آید.دکتر امینی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی نیز مسائل فرهنگی را اساسی ترین معضل در عرصه تولید و توزیع غذا عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد که روند رو به رشد افزایش کیفیت مواد غذایی در استان همچنان ادامه داشته باشد. در ادامه این مراسم چند تن از فعالین عرصه تولید مواد غذایی به بیان مشکلات این حرفه پرداختند .در پایان این مراسم با اعلام اسامی و تقدیم لوح تقدیر ازبرترین های عرصه تولید و نظارت بر مواد غذایی در استان تجلیل شد.