در همایشی که به مناسبت روز جهانی غذا صبح شنبه بیست و پنجم مهرماه در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد از کارخانجات و شرکتهای تولیدی برتر از دیدگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه تجلیل شد.
در همایشی که به مناسبت روز جهانی غذا صبح شنبه بیست و پنجم مهرماه در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد از کارخانجات و شرکتهای تولیدی برتر از دیدگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه تجلیل شد.
در این همایش مجتمع کشت و صنعت روغن نباتی ماهیدشت کرمانشاه ، مجتمع کشت و صنعت روژین تاک کرمانشاه ، شرکت کیمیای غرب گستر ، شرکت فراورده های گوشتی بیستون، شرکت فراورده های لبنی بهار دالاهو، شرکت آرد خوشه گندم ، شرکت آب معدنی چیا کرد ، مجتمع کشت و صنعت گره بان و شرکت پانیذ طعم غرب به عنوان واحدهای تولیدی برتر استان از نظر سلامت معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.
در این جلسه همچنین از مدیران فنی برتر 8 واحد صنعتی تولید مواد غذایی نیز تقدیر شد.