اخبار

بیش از 70 درصد خانوارهای استان کرمانشاه از روغن مایع جهت پخت و پز مواد غذایی استفاده می کنند

بیش از 70 درصد خانوارهای استان کرمانشاه از روغن مایع جهت پخت و پز مواد غذایی استفاده می کنند
دکتر حمزه: این این رقم در خانوارهای شهری هفتاد وشش درصد و در خانوارهای روستایی شصت وچهار ویک دهم درصد می باشد .

مصرف روغن  نباتی مایع به دلیل اینکه حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع فراوان است به روغن جامد  نباتی ارجحیت دارد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام این مطلب گفت : اسیدهای چرب غیر اشباع نه تنها باعث افزایش کلسترول خون  نمی شوند بلکه در کاهش بیماریهای قلبی عروقی نقش مهمی دارند.

دکتر بهروز حمزه گفت : تمامی روغن های مایع برای پخت غذا مناسب  هستند و به ترتیب  ، استفاده از روغن های زیتون ، کنجد ، کانولا ، ذرت ، آفتابگردان ، و سویا توصیه می شود .

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه همچنین با اشاره به برگزاری طرح ملی بررسی آگاهی ، نگرش و عملکرد خانوارهای شهری و روستایی در خصوص تغذیه صحیح  که در سال 1390 انجام گرفت  ، گفت : بیش از هفتاد درصد و به عبارتی هفتاد ودو و نیم درصد خانوارهای استان کرمانشاه از روغن مایع جهت پخت و پز مواد غذایی  استفاده می کنند

دکتر حمزه گفت : این رقم در خانوارهای شهری هفتاد وشش درصد و در خانوارهای روستایی شصت وچهار ویک دهم درصد می باشد .

۱۷ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید