اخبار

قربانی ها را از مراکز مجاز تهیه و در مکانهای تعیین شده ذبح نمایید.

قربانی ها را از مراکز مجاز تهیه و در مکانهای تعیین شده ذبح نمایید.
دکتر بیگلری از مردم خواست تا از ذبح قربانی در اماکن عمومی خودداری نمایند زیرا باعث پراکندن خون و سایر ضایعات دامی غیر بهداشتی شده و انتقال آلودگی به دیگران را در پر دارد.

مسئول مبارزه با بیماری های مرکز بهداشت استان گفت : با توجه به نزدیک شدن عید سعید قربان جهت پیشگیری از خطرات ناشی از انتقال بیماری های قابل انتقال بین انسان و دام به ویژه تب کریمه کنگو و تب مالت لازم است در حین ذبح و قربانی نمودن دام و نیز مصرف گوشت قربانی نکات بهداشتی مورد توجه جدی قرار گیرد.

دکتر حسین بیگلری افزود : توصیه می شود شهروندان عزیز دام مورد نظر خود را از مراکز مجاز تعیین شده توسط سازمان دامپزشکی استان تهیه نمایند و در هنگام ذبح  بهداشت فردی را رعایت نموده و حتما از وسایل حفاظتی همچون چکمه ، دستکش و گان استفاده نمایند.

این پزشک کرمانشاهی با اشاره به اینکه تعداد 13 مرکز مجاز عرضه و فروش دام در نقاط مختلف شهر تعیین گردیده است گفت : کارشناسان سازمان دامپزشکی در این مراکز مستقر بوده و نسبت به معاینه دام اقدام می نمایند تا در صورت تایید سلامت به فروش برسند.

دکتر بیگلری از مردم خواست تا از ذبح قربانی در اماکن عمومی خودداری نمایند زیرا باعث پراکندن خون و سایر ضایعات دامی غیر بهداشتی شده و انتقال آلودگی به دیگران را در پی دارد.

وی تاکید کرد که گوشت قربانی به مدت 24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه یخچال نگهداری گردد تا طی فرایند جمود نعشی میکروبهای احتمالی از بین رفته و گوشت سالم و با کیفیت خوب مورد مصرف قرار گیرد.

دکتر بیگلری گفت : با هماهنگی شهرداری کرمانشاه ضایعات دامی در مراکزی که جهت ذبح تعیین شده است ، به طور بهداشتی جمع آوری می شود بنا براین جهت پیشگیری از انتشار بیماری هایی چون کیست هیداتیک توصیه می شود قربانی در این مراکز و با رعایت بهداشت فردی ذبح گردد.

 

 

 

۲۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید