سرپرست دانشگاه علوم پزشکی در جلسه مجمع خیرین سلامت که به هدف فعال ترشدن تلاش های این مجمع در جهت جلب نظر خیرین و اخذ کمک های آنها برگزار گردید کار و تلاش در عرصه های خیریه را موهبتی دانست که خداوند به برخی بندگان عطاء می فرماید.
دکتر حسین کریم سرپرست دانشگاه گفت: حوزه سلامت بخاطر گستردگی کار و اینکه تمام جامعه مخاطب ما هستند و وزارت بهداشت هم متولی سلامت می باشد همواره برای اینکه تمام نیازهای سلامت را تأمین کند با مشکل مواجه بوده و هیچوقت به تنهایی قادر نیستیم این مهم را انجام دهیم ، لذا مشارکت و حمایت سازمانهای مردم نهاد و همکاری سازمانهای سلامت محور کمک کننده خواهد بود، لذا مجمع خیرین سلامت بایستی تلاش خود را مضاعف کند که در این مسیر خداپسندانه بتواند به کمک افراد نیکوکار ، خوشنام که دغدغه حل مشکلات جامعه را دارند در رفع موانع بخش سلامت قدم های مؤثری بردارند.
سرپرست دانشگاه تبلیغات ، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در راستای معرفی نیازهای این بخش به خیرین را مهم برشمرد و افزود تاکنون در این زمینه اقدام مؤثری آنچنان که لازم است صورت نگرفته است.
وی افزود حیطه همکاری خیرین در بخش سلامت بسیار است و با توجه به تنوع کار دانشگاه (ساخت و ساز اماکن ، امور بهداشتی ، امور درمان ، غذا و دارو ، تجهیزات پزشکی ، تجهیزات سایر بخش ها و...) ما آماده اعلام نیازها به خیرین هستیم
دکتر کریم ورود Ngo ها (سازمانهای مردم نهاد) را راهی برای رسیدن به هدف دانست و از اعضای مجمع خیرین سلامت خواست ارتباط خود را با آنها قوی تر کنند و از ظرفیت هایی که در اختیار شهرداری ها و شوراهای شهر و روستاها هست هم استفاده کنند.
دکتر کریم افزود وقتی خیری با نیت خیر خود کمکی در راسای ارتقاء بخش سلامت دارد ، زمین یا ساختمانی اهداء و یا تجهیزاتی خریداری می کند تمام کارهای ضبط و ثبت قانونی بنام آن خیر صورت می پذیرد که نام نیک آن خیر همواره زنده نگه داشته شود.
در این جلسه محمودیان مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان و حسین بیگلری دبیر شورای مشارکت های مردمی مجمع خیرین سلامت استان نیز با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته و برنامه های درحال تکوین به آثار بسیار مثبت کمک های خیرین اشاره داشتند.