4208 دانشجو در 61 رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مشغول به تحصیل هستند

دکتر وزیری تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی را 616 اعلام نمود.

4208 نفر دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی در حال تحصیل هستند.

معاونت آموزشی دانشگاه با اعلام این مطلب گفت: دانشگاه علوم پزشکی با دارابودن 325 نفر عضو هیأت علمی شامل  ده نفر استاد، 49 نفر دانشیار ، 205 نفر استادیار و 61 نفر مربی به کار آموزش این تعداد دانشجو می پردازند.

دکتر سیاوش وزیری که در نشست سرپرست دانشگاه با مدیران حوزه آموزش سخن می گفت ، افزود : دانشگاه در دو رشته فوق تخصصی کلیه کودکان و جراحی قلب و عروق ، 13 رشته تخصصی پزشکی ، 6 رشته PhD پژوهشی ، 13 گرایش کارشناسی ارشد، 12 رشته کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و ده رشته در مقطع کاردانی دانشجو می پذیرد.

وی با اشاره به اشتغال 2 دانشجو در مقطع فوق تخصصی ، 388 نفر در رشته های تخصصی پزشکی ، 12 نفر در مقطع PhD پژوهشی ، ، 264 نفر در گرایش های مختلف کارشناسی ارشد ، تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی را 616 اعلام نمود.

دکتر وزیری همچنین در این نشست از تلاش برای راه اندازی 4 رشته فوق تخصصی ، 5 رشته دکترای تخصصی ، 9 رشته کارشناسی ارشد ، سه رشته فلوشیپ خبرداد.

۳۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۶:۰۱