معاون بهداشتی مرکز بهداشت کرمانشاه: هدف از برگزاری این جشنواره معرفی غذاهای سالم و سنتی است.
در روز بیست و هشتم مهر ماه و به مناسبت روز جهانی غذا جشنواره غذاهای سالم در مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار شد .
در این مراسم دکتر بحیرایی معاون بهداشتی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج فرهنگ غذاهای سالم و سنتی دانست و گفت: اهمیت غذا در زندگی ما به حدی است که یک روز به نام روز جهانی غذا نامگذاری شده است .
وی افزود : در فرهنگ و سنت ایرانی غذا جایگاه ویژه ای دارد به طوری که در قرآن نیز به کرات از طعام نام برده شده است .
دکتر بحیرایی ابراز داشت : هم اکنون یکی از مشکلات جوامع استفاده زیاد از فست فودها می باشد که باعث بروز چاقی و افزایش چربی خون می گردد که سبب بروز بیماریهای قلبی و عروقی می شود .
خانم اقبالی کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و مسئول برگزاری جشنواره نیز با اشاره به اینکه غذاهای سنتی و بومی دارای ارزش غذایی سالم هستند ابراز داشت : در این مراسم حدود 40 نفر از پرسنل مراکز بهداشتی درمانی با تهیه غذاهایی از گروه آش ، تخم مرغ و غذاهای سنتی با یکدیگر به رقابت پرداختند که در پایان هیئت داوران که از کارشناسان تغذیه بودند غذاهای تهیه شده را از جنبه ارزش غذایی ، نحوه تزئین، رعایت اصول بهداشتی و طعم و مزه مورد ارزیابی قرار دادند و به نفرات برتر با اهداء لوح و جایزه تقدیر به عمل آمد .
اسامی نفرات برتر:
1- خانم بهنوش نعمتی کارشناس سلامت خانواده کوزران
2- خانم الهه باوندپور کارشناس سلامت خانواده مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه
3- خانم بیتا آزادی کارشناس بهداشت محیط مرکز نواب
برای مشاهده آلبوم تصاویر این جشنواره لطفا" اینجا کلیک کنید: