کارشناس تغذیه: مصرف دو بار در هفته ماهی برای تضمین سلامت ضروری است.
یک کارشناس تغذیه و رژیم درمانی مصرف ماهی و سایر فرآورده های دریایی را تضمین کننده سلامتی دانست و مصرف دو بار در هفته آن را به همه افراد توصیه کرد.
فرزاد بابایی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری وبدا، گفت: مصرف ماهی و سایر فرآورده های دریایی به علت کاهش میزان چربی های اشباع و کلسترول نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به فشارخون، چربی خون، دیابت و ... دارد.
بابایی ماهی را سرشار از اسید های چرب امگا سه دانست و گفت: این اسیدهای چرب در واقع پیش ساز مواد مفیدی هستند که از التهابات داخل عروق که منشاء بیماریهای قلبی هستند، جلوگیری می کنند.
وی همچنین ماهی را حاوی مقادیری ید، کلسیم و پتاسیم دانست و افزود: مصرف ماهی به لحاظ برخورداری از اینگونه مواد ضروری است.
این کارشناس تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به پایین بودن سرانه مصرف آبزیان در کشور نسبت به میانگین جهانی، گفت: باید با برنامه ریزی مناسب فرهنگ مصرف ماهی و سایر فرآورده های دریایی در جامعه نهادینه شود.
این کارشناس تغذیه و رژیم درمانی افزود: با برنامه ریزی مناسب می توان فرهنگ مصرف ماهی و سایر فرآورده های آبزی را در جامعه نهادینه کرد و آن را به رقم های جهانی نزدیک کرد.
وی مصرف ماهی را در دستیابی به سلامتی اثر گذار ارزیابی کرد و افزود: کارشناسان و صاحبنظران مصرف دو بار در هفته ماهی را به همه افراد توصیه می کنند و آن را تضمین کننده سلامت افراد می دانند.