کارگاه یک
روزه استانی با عنوان اخلاق بازرسی و کنترل
مواد غذایی در سطح عرضه جهت کلیه بازرسان شهرستان
کرمانشاه و کارشناس مسئولان سایر شهرستانهادر تاریخ هفدهم آذر ماه سالجاری در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت
شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.
در این کارگاه که معاون امور بهداشتی استان و رئیس مرکز بهداشت شهرستان
کرمانشاه و کارشناسان گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی حضور داشتند جناب آقای مهندس
سیدرضا غلامی معاونت محترم فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارتخانه در خصوص اخلاق بازرسی
در بهداشت محیط و همچنین جناب آقای دکتر برکتین مدیر عامل محترم شرکت طعم و عطر ماگنولیا
در مورد مصرف طعم و رنگ طبیعی خوراکی در فراورده های غذایی صنفی سخنرانی و در پایان
به صورت عملی تست طعم و رنگ در مواد غذایی انجام گرفت.
کلیه بازرسان مرکز بهداشت کرمانشاه در این کارگاه حضور داشتند.