اخبار

کارگاه استانی اخلاق بازرسی وکنترل مواد غذایی برگزار شد

کارگاه استانی اخلاق بازرسی وکنترل مواد غذایی برگزار شد

کارگاه یک روزه استانی با عنوان  اخلاق بازرسی و کنترل مواد غذایی در سطح عرضه  جهت کلیه بازرسان شهرستان کرمانشاه و کارشناس مسئولان سایر شهرستانهادر تاریخ هفدهم  آذر ماه سالجاری در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.

  در این کارگاه که معاون امور بهداشتی استان و رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه و کارشناسان گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی حضور داشتند جناب آقای مهندس سیدرضا غلامی معاونت محترم فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارتخانه در خصوص اخلاق بازرسی در بهداشت محیط و همچنین جناب آقای دکتر برکتین مدیر عامل محترم شرکت طعم و عطر ماگنولیا در مورد مصرف طعم و رنگ طبیعی خوراکی در فراورده های غذایی صنفی سخنرانی و در پایان به صورت عملی تست طعم و رنگ در مواد غذایی انجام گرفت.

کلیه بازرسان مرکز بهداشت کرمانشاه در این کارگاه حضور داشتند.

۲۵ آذر ۱۳۹۳ ۱۴:۵۲

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید