یک کارشناس تغذیه با بیان اینکه مصرف امگا3 باعث بهبود خلق
و خوی افراد میشود، گفت: افرادی که کمبود امگا3 دارند ناسازگارند و دیدگاه منفی دارند.
لیلا رضازاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران
(ایسنا) منطقه کرمانشاه، امگا3 را یک اسید چرب ضروری برای بدن دانست که چون در بدن
انسان ساخته نمیشود باید از طریق مواد غذایی و یا مکملها به بدن برسد.
وی مصرف امگا 3 را در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی ضروری
دانست و یادآوری کرد: مصرف امگا 3 برای پیشگیری از سرطان و آلزایمر مفید است.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با اشاره به تاثیر
امگا3 در خلق و خوی افراد، عنوان کرد: افرادی که امگا 3 مصرف کنند سازگارترند و از
دیدگاههای منفی دور میشوند.
رضازاده گفت: امگا3 در انواع ماهی خصوصا ماهی آبهای آزاد
مانند قزلآلا، تخم کتان، گردو و ... وجود دارد.
وی با بیان اینکه مصرف 80 تا 120 گرم ماهی سه بار در هفته میتواند
نیاز امگا 3 بدن را رفع کند، خاطرنشان کرد: افرادی که این مقدار مصرف را ندارند باید
از مکمل استفاده کنند.
به گفته این کارشناس تغذیه مصرف مکمل باید تحت نظر پزشک باشد،
زیرا افزایش امگا3 در بدن واکنش سیستم ایمنی را کند میکند.
رضازاده تاکید کرد: مصرف امگا 3 را از یکسالگی میتوان برای
کودکان شروع کرد و این ماده برای رشد کودکان ضروری است.
وی یادآوری کرد: افرادی که دچار اختلالات خونی هستند و یا رقیق
کننده خون مانند آسپرین مصرف میکنند منع مصرف امگا 3 دارند.