یک کارشناس تغذیه گفت: پرخوری شب عید را از حالا شروع نکنید.
مریم شیرمستی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران
(ایسنا) منطقه کرمانشاه، اظهار کرد: در تعطیلات نوروز چون افراد فعالیت چندانی ندارند
و مدام در مهمانیها انواع آجیل و تنقلات مصرف میکنند، با افزایش وزن مواجه میشوند.
وی این افزایش وزن را ناشی از عدم تحرک و اضافه دریافت کالری
دانست و عنوان کرد: بهتر است افراد از هم اکنون زیاده روی در مصرف آجیل و شیرینی را
آغاز نکنند.
این کارشناس تغذیه ادامه داد: در روزهایی که افراد برنامه مهمانی
دارند و آجیل و شیرینی صرف میکنند، باید وعدههای شام و نهار خود را سبک کنند.
شیرمستی معتقد است: افراد میتوانند زمانی که در روز چند بار
مهمانی میروند در یک مهمانی آجیل، در یک مهمانی شیرینی و در مهمانی دیگر شکلات بخورند
و از خوردن همزمان همه آنها پرهیز کنند.
وی نان خرمایی را بهترین شیرینی برای ایام نوروز دانست و افزود:
نانهای نخودی هم چون با آرد نخود درست میشوند طبع گرم دارند و میتواند تا حدودی
اضافه وزن را کنترل کند.
به گفته این کارشناس تغذیه خرید شیرینیهای بزرگ و خامهدار
اصلا برای ایام نوروز توصیه نمیشود.
شیرمستی توصیه کرد: شکلات عید نیز از انواع کاکائو و شکلات
تلخ باشد و تا حد امکان از خرید تافی و آبنباتهای رنگی خودداری شود.
وی در خصوص مصرف آجیل نیز گفت: از بین مغزها، بادام بهترین
آجیل است، زیرا ترشح هورمون رشد را تحریک میکند و مصرف روزانه 6 تا 12 عدد آن مفید
است.
این کارشناس تغذیه مصرف تخمه کدو را نیز از بین انواع تخمهها
مفیدتر دانست که کالری کمتری دارد.