اخبار

"سمعک" تنها دوای درد گوش‌های پیر

"سمعک" تنها دوای درد گوش‌های پیر

یک متخصص گوش، حلق و بینی با بیان اینکه در پیرگوشی عصب دچار آسیب شده، اظهار کرد: این عارضه درمانی بجز استفاده از سمعک ندارد.

دکتر مریم اعتمادی در گفت و گو باخبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، با بیان اینکه پیرگوشی روند پیری عصب گوش است، اظهار کرد: روند پیری گوش در سنین بالای50 سال بروز پیدا می‌کند، اما این روند و عارضه در افرادی که دارای زمینه ارثی ابتلا به پیرگوشی بوده، بدن ضعیف دارند و یا بیشتر عمر خود را در مشاغل پر سرو صدا فعالیت داشته‌اند، بیش از سایر افراد ایجاد می‌شود.

وی با اشاره به آسیب عصب در بیماری پیرگوشی، اظهار کرد: از آنجا که در پیرگوشی عصب آسیب دیده است، امکان برگشت و بهبودی وجود ندارد.

این متخصص گوش، حلق و بینی همچنین برخی بیماریهای عروقی و نیز سکته‌ها را به علت کاهش خونرسانی به عصب گوش و از بین رفتن آن در بروز عارضه پیرگوشی موثر دانست.

وی با بیان اینکه در بیمار پیرگوشی گوش‌ها به تدریج قدرت شنوایی خود را از دست می‌دهند، اظهار کرد: علاوه بر کاهش توانایی فرد در شنیدن صداهای مختلف، احتمال شنیدن صدای وزوز در یک یا دو گوش نیز در این عارضه وجود دارد.

اعتمادی خاطرنشان کرد: همچنین احتمال پیشرفت بیماری و در نهایت کر شدن فرد نیز در اثر عارضه پیرگوشی وجود دارد.

این متخصص گوش، حلق و بینی کاهش شنوایی، مبهم شنیدن صداها و نیز گم کردن صدای افراد در صورت صحبت کردن چند نفر در یک فضا را از جمله علائم پیرگوشی عنوان کرد.

وی با بیان اینکه در موارد وجود وزوز گوش در بیماری پیرگوشی قرص آرام بخش و ویتامین تجویز می‌شود، اظهار کرد: برای درمان پیرگوشی داروی خاصی وجود ندارد و تنها زمانی که این افراد در ارتباطات اجتماعی خود دچار مشکل شوند، استفاده از سمعک برای آنها تجویز می‌شود.

۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۴:۲۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید