پروژه یکپارچه سازی سیستم اتوماسیون تغذیه در تمامی مراکز سلف سرویس دانشجویی به منظور جلوگیری از هدر رفتن وقت و هزینه ها و نیز کیفی
تر شدن نظارت بر امور تغذیه دانشجویان ساماندهی گردید .
مهندس جوادیان مسئول واحد IT معاونت
فرهنگی دانشجویی در این باره گفت : با توجه به پراکندگی مراکز سلف سرویس دانشجویی و
رزرو و دریافت روزانه بیش از 2000 وعده غذای نهار و شام توسط دانشجویان و مشکلاتی که
در سیستم اتوماسیون غیر شبکه وجود داشت : این پروژه راه اندازی و ساماندهی گردید که
از مزایای این طرح می توان به استفاده بهینه از نیروی انسانی در ججلوگیری از مراجعات غیر
ضروری دانشجویان ، جلوگیری از پخت غذای مازاد با توجه به دسترسی به آمار دقیقاشاره کرد.
وی هدف از اجرای این طرح را که در راستای بهره وری و الکترونیکی کردن
فرایندها پیاده شده است را افزایش راندمان کار سلف سرویس ها و واحد اداره تغذیه دانست .