مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از فعالیت پنج واحد تولید آب معدنی در کرمانشاه خبر داد و گفت: آب های معدنی تولید شده در این شهر مشکل نداشته و سالم است.
به گزارش خبرنگار ایرنا محمود میرمعینی روز سه شنبه در نشست
خبری در آستانه روز جهانی غذا در کرمانشاه برگزار شد افزود: در هنگام خرید محصولات
سلامت محور باید به برچسب اصالت کالا توجه شود.
میرمعینی تصریح کرد: هر ماده غذایی فرآوری شده باید علاوه بر
آرم سازمان غذا و دارو، سیب سلامت و درج شماره دارای تاریخ تولید و انقضا باشد.
وی تصریح کرد: آبلیموی تولیدی دیگر استان ها به هنگام ورود
به کرمانشاه در سطح عرضه نمونه برداری شده و نتایج آزمایش آن به ارگان های مربوطه اعلام
می شود.
وی گفت: روز جهانی غذا فرصتی برای برنامه ریزی به سمت داشتن
غذایی سالم و کافیست و به همین منظور نظارتی مستمر بر همه تولیدات و واردات مواد غذایی،
آرایشی و بهداشتی با همکاری تعزیرات حکومتی، معاونت بهداشتی و سازمان صنعت و معدن وجود
دارد.
روز جهانی غذا 16 اکتبر مصادف با 24 مهر ماه است.