اخبار

کشف خمیر و ضایعات مرغ از یک شرکت تولید فرآورده های گوشتی

کشف خمیر و ضایعات مرغ از یک شرکت تولید فرآورده های گوشتی

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با بازرسی شبانه از یک کارخانه تولید فرآورده های گوشتی در کرمانشاه مقدار قابل توجهی خمیر و ضایعات مرغ و اقلام تاریخ مصرف گذشته و ضایعات تولیدی کشف و ضبط شد.

دکتر سید محمود میرمعینی گفت:  این بازرسی با همکاری تعزیرات حکومتی، مامورین نیروی انتظامی، مدیریت و کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی صورت گرفت و پرونده این موضوع جهت رسیدگی به مقامات قضایی تحویل داده شد.

وی همچنین با اعلام خبر کشف یک کارگاه غیر مجاز تبدیل ضایعات مرغ به خمیر گفت: در پی گزارشات رسیده به معاونت غذا و دارو کرمانشاه مبنی بر تبدیل ضایعات مرغ به خمیر مرغ در یک کارگاه غیر مجاز، با هماهنگی و همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، اداره دامپزشکی و نیروی انتظامی و نیز پیرو دستور مقام محترم قضایی کارگاه مذکور مورد بازدید قرار گرفت که در این بازرسی 3300 کیلوگرم ضایعات مرغ و حدود 675 کیلو گرم خمیر مرغ کشف و ضبط شد و پرونده جهت برخورد قانونی به مقامات قضایی تحویل داده شد.

این مدیر دانشگاه علوم پزشکی از همکاری اداره تعزیرات حکومتی و مامورین انتظامی با معاونت غذا و دارو برای مقابله به تخلفات حوزه غذا و دارو تقدیر کرد.

 

۱۱ آبان ۱۳۹۴ ۱۱:۰۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید