اولین جشنواره غذاهای بومی محلی با همت مرکز
بهداشتی درمانی کوزران و همکاری بخشداری و شورای اداری کوزران
برگزار شد .
در این جشنواره شرفی بخشدار کوزران به تبیین نقش سنت های حسنه بومی و محلی در
زنجیره سلامت جسمی و روانی پرداخت و گفت : امیدواریم با تعامل بین بخشی و با
مشارکت خوب مردم بازهم شاهد برگزاری چنین برنامه هایی باشیم .
در ادامه حاج آقا امرایی امام جماعت کوزران از حضور پرشور اهالی منطقه در این
جشنواره تقدیر و تشکر کرد وبا بیان احادیثی به رهنمودهای اسلام درباره نقش غذای
سالم در زندگی پرداخت .
در این جشنواره که در روز هجدهم آبانماه و درتالار رضایی کوزران برگزار شد بیش از
150 شرکت کننده با 200 نوع از غذاهای سالم و محلی حضور داشتند که در پایان با
قضاوت داوران به ده نفر از شرکت کنندگان جوایز نفیسی اهدا گردید .