پیشگیری ازسرما خوردگی مهم تر و آسان تر از درمان آن است و با مصرف روزانه منابع ویتامین C میتوانید تا حدی از این بیماری پیشگیری کنید.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی کارشناس تغذیه این معاونت با اشاره به مطلب فوق افزود: شهروندان می بایست در هنگام سرما خوردگی از مصرف غذاهای خیلی سرد، سرخ شده و پرچرب اجتناب کنند.
نیلوفر حیدری همچنین استفاده ازمنابع غنی ویتامین C با احساس اولین شروع علائم سرما خوردگی را بسیار مهم دانست و مهمترین منابع ویتامین C را گل کلم ، کاهو ، فلفل دلمه ای سبز یا قرمز ، اسفناج ، لوبیا سبز و انواع مرکبات به خصوص لیمو شیرین و پرتغال دانست.
وی گفت مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار موثر هستند وآنتی اکسیدان ها در سبزی ها و میو ه ها وجود دارند و در صدر این گروه گوجه فرنگی ، لوبیا قرمز ، کلم بروکلی ، هویج و سیب قرمز قرار دارند .
همچنین استفاده از منابع غذایی ویتامین A کمک می کند که افراد کمتر دچار عفونت های تنفسی بشوند و از منابع غذایی خوب این گروه تخم مرغ ، لبنیات و سیزیجاتی مانند هویج و اسفناج را می توان نام برد .
حیدری با اشاره به لزوم مصرف روزانه 2 تا 3 واحد میوه همراه با 2 واحد سبزی ، مصرف سوپ سبزیجات و یا آش های محلی را نیز برای پیشگیری و کوتاه کردن دوره سرماخوردگی ضروری دانست.
وی مصرف روزانه سیر و پیاز خام را نیز با توجه به خواص ضد ویروسی و ضد میکروبی آنها برای بیماران مفید دانست و از آنها خاست با استفاده از آب ولرم ، خشکی مخا ط ها را برطرف کنند.