اخبار

کشف بلانکیت در آرد یکی از کارخانه های کرمانشاه

کشف بلانکیت در آرد یکی از کارخانه های کرمانشاه
در بازرسی های به عمل آمده از کارخانه های تولید آرد و همچنین نمونه برداری از نانوایی های سطح استان کرمانشاه یک کارخانه تولید آرد و 134 نانوایی و یک واحد بسته بندی نان متخلف شناسایی شدند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در پی بازرسی های به عمل آمده توسط کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی از کارخانه های تولید آرد و همچنین  نانوایی های سطح استان کرمانشاه، از 394  خبازی، نمونه برداری شد که بر اساس نتایج آزمایش های انجام شده  حدود 30 درصد از محصول نانواها دارای جوش شیرین بوده است.

دکتر امید عبدی  همچنین با بیان اینکه در سطح کارخانه های تولید آرد استان نیز یک مورد از بلانکیت (جوهر قند) و یک مورد استفاده از جوش شیرین کشف شده است از کشف بلانکیت در یک واحد بسته بندی نان هم خبر داد .

وی با اشاره به اینکه بلانکیت (جوهر قند) یک ترکیب گوگردی است که به عنوان از بین برنده رنگ در صنایع از آن استفاده می شود و با حرارت دادن آن گاز SO2 تولید می شود که مقدار زیاد آن سرطان زا است گفت: در برخی از کارخانه های تولید آرد و نیز بعضی از نانوایی ها به صورت غیر مجاز از بلانکیت برای تخمیر و آماده سازی زود هنگام خمیر نان استفاده می شود که به دلیل افزایش ضریب ابتلا به سرطان، خنثی سازی آنتی اکسیدان ها و از بین رفتن پرز روده و معده و همچنین اختلال در گوارش و عارضه های پوستی و چشمی از نظر سازمان غذا و دارو غیر قانونی بوده و پیگرد قانونی دارد.

 دکتر عبدی تاکید کرد که پرونده واحد های متخلف برای اقدام قانونی به مراجع صالحه ارسال شده است.

 

 

۲۸ دی ۱۳۹۴ ۱۳:۰۷

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید