طی بازرسی به عمل آمده از یک کارخانه تولید فرآورده های گوشتی در کرمانشاه حدود 900 کیلو گرم خمیر و ضایعات مرغ کشف و ضبط شد.
مدیر
نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت:طی بازرسی به عمل آمده در روز سه شنبه ششم بهمن ماه 94 از یک کارخانه تولید فرآورده های گوشتی در
استان کرمانشاه حدود 900 کیلو گرم خمیر و ضایعات مرغ کشف و ضبط شد.
دکتر شهریار
مستوفی گفت: این بازرسی توسط کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی معاونت
غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همکاری تعزیرات حکومتی و
مامورین نیروی انتظامی صورت گرفت و پرونده این موضوع جهت رسیدگی به مقامات
قضایی ارجاع شد.
گفتنی است خمیر مرغ، گوشتهای مازاد و ضایعاتی است
که پس از تمیز کردن مرغ، توسط دستگاهی جدا شده و به صورت خمیر درمی آید و برخی از تولید کنندگان به صورت غیر قانونی از آن در تولید فرآورده های گوشتی( سوسیس و کالباس) استفاده می کنند.لازم به ذکر است استفاده از این ماده در تولید فراورده های گوشتی از سوی سازمان غذا و دارو ممنوع اعلام شده است.