9 کیلو گرم زعفران تقلبی توسط بازرسان مدیریت نظارت برمواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کشف و توقیف شد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام مطلب فوق افزود: با توجه به گزارش های واصله مبنی بر بسته بندی غیرمجاز زعفران تقلبی در یک منزل مسکونی در شهر کرمانشاه، بازرسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو در روز سه شنبه یازدهم اسفندماه با همکاری بازرسان سازمان صنعت و معدن و تجارت و همراهی مامورین نیروی انتظامی پس از اخذ دستور از معاون دادستان کرمانشاه به محل مذکور رفته و پس از بازرسی بیش از 9 کیلوگرم زعفران تقلبی کشف و توقیف کردند.
دکتر شهریار مستوفی افزود: مقدار یک کیلوگرم از این زعفران جهت آزمایش به آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو ارسال گردید و پرونده جهت طی مراحل قانونی به مقامات قضایی ارجاع شد.