کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان
کرمانشاه با بیان اینکه خانوادهها عمدتا "شیرینی نوروز" را برای در
امان ماندن از دست بچهها پنهان میکنند، گفت: مکان پنهان کردن این شیرینیها
بیشتر کمد و کابینت و بالای یخچال است که در این مکانها امکان کپک زدن و فاسد شدن
شیرینی وجود دارد.
بهمن خدادادیان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری
دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه بهترین محل نگهداری شیرینی را داخل یخچال
عنوان کرد و افزود: این درحالیست که بیشتر خانوادهها شیرینی عید را برای در امان
ماندن از دست بچهها داخل کمد یا کابینت و یا بالای یخچال نگهداری میکنند.
وی تصریح کرد: این مکانها گرم است و همین گرما
احتمال فاسدن شدن و کپک زدن شیرینی را افزایش میدهد.
خدادادیان در ادامه توصیه کرد: افراد تا حد امکان
از خرید شیرینیهایی که خامه، ژله و یا مربا و رنگ در آن بکار رفته، خودداری کنند.
وی تصریح کرد: این مواد فساد پذیرند و همین امر
موجب میشود تا نتوان اینگونه شیرینیها را برای مدت طولانی نگهداری کرد.
کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه،
شیرینی نخودی را بهترین شیرینی برای ایام نوروز عنوان کرد و افزود: شیرینی نخودی
خشک است و ماندگاری بالایی دارد و میتوان با خرید آن در طول روزهای نوروز از
میهمانان پذیرایی کرد.
وی افزود: از طرفی ژله و مربا و خامه در این نوع
شیرینی به کار نمیرود و همین هم ماندگاری و سلامت آن را بالا برده است.
خدادادیان
به ابعاد کوچک شیرینیهای نخودی هم اشاره کرد و افزود: این امر موجب میشود فرد حجم کمتری
شیرینی مصرف کند و از چاق شدن در ایام نوروز تا حد زیادی پیشگیری میکند.