به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت، جشنواره غذاهای سالم روز دوشنبه با حضور شماری از دانش آموزان و بانوان شاغل در دستگاه های اجرایی گیلانغرب برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، رئیس مرکز بهداشت گیلانغرب در حاشیه برپایی این جشنواره به خبرنگار ایرنا گفت: در این جشنواره 100 نفر از دانش آموزان و بانوان شاغل در دستگاه های اجرایی گیلانغرب بیش از 40 نوع غذای سنتی و محلی از جمله آش دوغ، آش رشته، ترخینه، کوپه، دلمه، آش ماست و خورشت ماست به نمایش گذاشتند.
مریم فتاحی افزود: جشنواره غذای سالم با هدف ارتقای فرهنگ تغذیه، تاکید بر کاهش مصرف چربی ها و نمک، استفاده از غذاهای پیش گیرنده از دیابت، ترویج و احیای غذاهای سالم و محلی و با محوریت غذاهای بومی و سنتی برگزار شد.
وی اظهارکرد: پایه اصلی اتخاذ شیوه زندگی سالم تغذیه سالم است که می توان از 80 درصد از بیماری دیابت پیشگیری کرد.
رئیس مرکز بهداشت گیلانغرب بیان کرد: معرفی غذاهای متنوع، سالم و باکیفیت و استفاده از سبزی و میوه در سبد غذایی نقش مهمی در ارتقای سطح سلامت اعضای خانواده دارد.
در پایان این جشنواره 10 نفر از شرکت کنندگان رتبه برتر پخت غذاهای سالم را کسب کرده و به آنها جوایزی اهدا شد.
گیلانغرب در غرب استان کرمانشاه بیش از 72 هزار نفر جمعیت دارد.