یک متخصص تغذیه توصیه کرد: افراد برای انجام راحتتر روزهداری در ماه مبارک رمضان باید از هم اکنون کم خوردن را شروع کنند.
بهشته النگ در گفت وگو با خبرنگار سرویس «اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، با اشاره به لزوم آمادگی دستگاه گوارش برای روزهداری در ماه مبارک رمضان، گفت: این آمادگی باید با کاهش حجم وعدههای غذایی انجام شود.
وی تصریح کرد: متاسفانه برخی افراد در روزهای مانده به ماه مبارک رمضان حجم غذای خود را با هدف ذخیره سازی بدن افزایش میدهند که این کار نه تنها کمکی به آنها نخواهد کرد، بلکه روزهداری را برای آنها دشوارتر خواهد کرد.
وی تصریح کرد: زمانی که بدن به مصرف غذای زیاد و حجیم عادت کند، روزهداری در ساعت طولانی برایش دشوار میشود.
النگ افزود: در همین راستا افراد باید از هم اکنون که دو هفته به شروع ماه مبارک رمضان مانده کم خوردن را تمرین کنند.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: همچنین افراد باید مصرف چای و نوشیدنیها را نیز از هم اکنون متعادل کنند و حتی المقدور مصرف چای را تا حد زیادی کاهش دهند.
النگ افزود: افراد باید در همین روزهای مانده به ماه مبارک رمضان از مصرف غذاهای پرچرب و شور خودداری کرده و این رژیم غذایی را در طول ماه مبارک رمضان نیز رعایت کنند.
این متخصص تغذیه یادآور شد: ماه مبارک رمضان علاوه بر بحثهای معنوی آن، فرصتی برای استراحت دستگاه گوارش است و افراد در این ماه باید به مصرف حجم کم غذا عادت کنند تا دستگاه گوارش آنها بتواند از این فرصت بهترین استفاده را برای استراحت داشته باشد.