در این مرکز اقدام هایی همچون شناسایی زنان آسیب پذیر، انجام آزمایش های رایگان به ویژه برای زنان پرخطر و بانوان باردار انجام می شود و مشاوره هایی برای آمادگی زایمان و همچنین قبل از ازدواج اعمال می شود.
دکتر بحیرایی با بیان اینکه ماهانه 300 زوج در این مرکز آموزش می بینند، تاکید کرد: با توجه به ابلاغ مقام معظم رهبری در خصوص سیاست کلی جمعیت، این مرکز از مراکز پیشرو در سطح کشور است و براساس آمار بدست آمده به اهداف مورد نظر نزدیک شده ایم.
وی از زایمان 122 مورد زنان تحت پوشش در این مرکز در چهار ماهه نخست سال جاری خبر داد و افزود: با انجام مشاوره و آموزش های لازم، شاهد آماری بالغ بر 80 درصد زایمان طبیعی از سوی این مرکز بوده ایم.
به گفته بحیرایی، وزارت بهداشت و به ویژه مرکز بهداشت کرمانشاه در روند توانمندسازی زنان تنهاست و در بحث مادران باردار با سختی های متعددی در مناطق محروم مواجه ایم و پشتیبانی و حمایت های ارگان های مربوطه به صورت موردی بوده است.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان با تاکید براینکه این حمایت ها نیازمند استمرار است، اظهار کرد: پس از یافتن زنان آسیب پذیر نیازمند حمایت مستمر ارگان های مربوطه هستیم.
این مسئول با اشاره به انجام تست غربالگری اچ.آی.وی در این مرکز ادامه داد: از دولت تدبیر و امید می خواهیم که نسبت به احداث مرکز تخصصی زنان در اطراف مراکز بهداشت اقدام کند و این مراکز روندی فرآیندی به خود گیرد.