معاون امور بهداشتی در خصوص اقدامات انجام شده در طرح تحول سلامت در استان کرمانشاه گفت: در این طرح تاکنون نسبت به واگذاری و برون سپاری 31 پایگاه سلامت به بخش خصوصی درسال 94 از طریق مناقصه اقدام و راه اندازی 24 مرکز سلامت جامعه (دارای روانشناس بالینی و کارشناس تغذیه) و آموزش تعداد 452 نفر از کارکنان پایگاههای سلامت دولتی و خصوصی تحت عنوان مراقب سلامت خانواده انجام گرفته است .
وی با اشاره به تجهیز 88 مرکز سلامت جامعه، 251 خانه بهداشت، 42 پایگاه سلامت، 44 محل زیست پزشک، 37آزمایشگاه و 8 مرکز آموزش بهورزی ، تعمیر 88 مرکز سلامت جامعه ، 118 خانه بهداشت، 10 پایگاه سلامت، 28 محل زیست پزشک و 2 آزمایشگاه را نیز از دیگر اقدامات انجام شده در برنامه تحول سلامت دانست.
معاون امور بهداشتی بابیان اینکه تعیین تکلیف آزمایشگاه و رادیولوژی کلیه مراکز پزشک خانواده روستایی با یکی از روشهای راه اندازی، نمونه گیری یا تعیین مسیر ارجاع انجام شده است گفت : اجرای برنامه تامین مراقبت های اولیه سلامت در حاشیه شهر و مناطق شهری تمامی شهرستان های دارای جمعیت 20 تا 50 هزار نفر استان و دو شهر کرمانشاه و اسلام آباد که بالای 50 هزار نفر هستند نیز در سال گذشته تحت پوشش برنامه قرار گرفته است و در سال جاری در بقیه نقاط شهری استان کرمانشاه با 85 پایگاه از طریق مناقصه به بخش خصوصی واگذار خواهد شد.
دکتر شکیبا افزود در بسته خدمات سلامت مجموعه¬ ای از خدمات دارای اولویت مانند خدمات خودمراقبتی، خدمات سلامت عمومی، خدمات سلامت فردی سطح اول، و خدمات ویژه (تغذیه، سلامت روان و آسیبهای اجتماعی) است ،توسط تیم سلامت ارائه شده است.
دکتر شکیبا با تاکید بر اینکه تمام این خدمات به طور رایگان توسط مراقبین سلامت به صورت فعال ارائه می شود گفت: با تکمیل این طرح تعداد بیش از 300 نفر نیرو شامل ماما، مراقب سلامت، کارشناس تغذیه، روان شناس، بهداشت محیط و بهداشت حرفهای مشغول خدمت خواهند شد.
وی در خاتمه افزود از محل منابع طرح تحول سلامت تجهیزات فنی و اداری جدید جایگزین و واحدهای ارائه خدمت بهسازی و زیباسازی شدهاند و طبق برنامه ساختمان 40 واحد ارائه خدمت نوسازی خواهند شد.