کرمانشاه- ایرنا- معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از وجود 12 الی 15 مکان عرضه بهداشتی دام به مناسبت روز عید قربان در شهر کرمانشاه خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر ابراهیم شکیبا روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این اماکن که با همکاری شهرداری مناطق تعیین شده کارشناسان و ناظران اداره دامپزشکی نیز حضور می یابند.
وی افزود: رعایت نکات بهداشتی به هنگام قربانی، افراد را از ابتلا به بیماری های مشترک انسان و دام و به ویژه تب مالت مصون می کند.
شکیبا با تاکید براینکه دام قربانی باید از این مراکز و یا کشتارگاه های مجاز تهیه شود اظهار کرد: در صورتی که ذبح بهداشتی نباشد بیماری تب مالت و تب کریمه کنگو می تواند به راحتی از دام آلوده به انسان منتقل شود.
وی با بیان اینکه از ذبح دام در معابر عمومی باید خودداری شود افزود: استفاده از گوشت دام پس از ذبح شرایطی دارد که قراردادن آن در دمای دو الی هشت درجه یخچال به مدت 24 ساعت از آن جمله است.
شهروندان کرمانشاهی می توانند در صورت درخواست اطلاعات بیشتر با کارشناسان دامپزشکی با شماره تلفن 1512 تماس بگیرند.