به مناسبت روز جهانی غذا طرح آموزش چراغ راهنمای رنگی تغذیه ای برای دانش آموزان استان کرمانشاه اجراء شد.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت روز جهانی غذا برنامه های گوناگونی را برای آموزش و ارتقاء سطح فرهنگ سلامت جامعه اجراء نمود.
از جمله این طرح ها آموزش رو در رو برای دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی در سطح شهر کرمانشاه و همزمان در سایر شهرستان های تابعه می باشد.
کارشناسان این معاونت در این دوره ها به آموزش نشانگر رنگی تغذیه ای، تغذیه سالم و مضرات مصرف قند، نمک و چربی پرداختند. علاوه بر آن برنامه های دیگری از جمله مسابقه نقاشی، مسابقه حضوری، توزیع میان وعده سالم و اهداء جوایز و هدایا برگزار شد.
گفتنی است در این دوره های آموزشی مدارس مناطق محروم در اولویت قرار داده شد.