صبح امروز با حضور جمعی از مدیران ادارات استان و مدیران عامل صنایع غذایی برتر ، مراسم اختتمیه نمایشگاه سه روزه صنایع غذایی استان برگزارشد
مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در این مراسم با اشاره به اینکه انسان سالم محور توسعه پایدار است گفت: یکی از پیش زمینه های ضروری و اساسی برای این مهم دسترسی همه آحاد جامعه به غذای سالم و کافی است.
وی با اشاره به شعار امسال سازمان بهداشت جهانی با عنوان آب و هوا در حال تغییر است ، غذا و کشاورزی نیز باید تغییر کند افزود: ما امروزه از یک الگوی غذاییسالم برخوردار نیستیم و منشاء برخی از بیماری های غیر واگیر در حال حاضرغذا و مواد غذای ناسالم است.
دکتر مستوفی به سرانه بالای مصرف قند و چربی و نمک در کشور اشاره کرد و گفت:ما توانسته ایم مصرف اسدهای چرب ترانس را کاهش دهیم و امیدواریم با برنامه ریزی و استراتزی هایی که از سوی و زارت بهداشت و معاونت غذا و دراوی دانشگاه علوم پزشکی در دست انجام است شاهد کاهش مصرف قندو نمک نیز باشیم.
مدیر نظارت بر موادغذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه به چالش های عمده حوزه ی غذا اشاره کرد و اظهار داشت : تولید محصولات نا ایمن و فاقد مجوز ، قاچاق مواد خوراکی و آشامیدنی ، سواد تغذیه ای مردم و قدیمی بودن قوانین و مقررات مواد غذای و آشامیدنی از چالش های مهمی است که سلامت جامعه را تهدید میکند.
وی افزود : 80 درصد محصولات غذایی استان نشان رنگی تغذیه این را بر روی محصولاتشان درج کرده اند که این حرکتی مهم برای ارتقاء دانش مردم در خصوص استفاده از مواد عذایی است.