کارشناس مسئول سلامت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه باتوجه به فرارسیدن ماه محرم وعزاداری اباعبدالله الحسین (ع) رعایت اصول بهداشتی را برای تهیه وتوزیع موادغذایی در هیات های مذهبی لازم و ضروری دانست و گفت: مدیران این هیأت ها در تهیه وتوزیع هرگونه موادغذایی نسبت به خریدمواد اولیه دقت نموده وضمن توجه به اطلاعات ومشخصات درج شده برروی بسته بندی ، ازخرید مواد اولیه بی کیفیت ونامرغوب جداخودداری نمایند.
بهمن خدادادیان بابیان اینکه مدیران هیأت ها موادغذایی و نذری خود را در یک مکان بهداشتی و تمیز طبخ نموده و از دخالت افراد ناشناس درتهیه وطبخ غذاجلوگیری نمایند گفت: نسبت به رعایت اصول بهداشت فردی،بهداشت ابزارکار و بهداشت موادغذایی دقت وتوجه لازم را داشته باشند.
وی توصیه کرد: ترجیحا" در توزیع نذورات ازظروف خانگی استفاده شود ودرصورت ضرورت استفاده ازظروف یکبارمصرف،ترجیحا ازظروف یکبارمصرف باپایه گیاهی استفاده شود.
مهندس خدادادیان همچنین افزود: درخرید ظروف یکبارمصرف سعی شودکه حتما از مراکز معتبر و دارای مجوز بابسته بندی مشخص و تاریخ تولید و مصرف وهمچنین آرم سیب سلامت ومهر استاندارد،خرید گردد.
وی در پایان توصیه کرد: عزاداران حسینی می توانند هرگونه مشکل بهداشتی را باسامانه شبانه روزی وآنلاین ۱۹۰وزارت بهداشت مطرح کنند.