در مراسم گرامیداشت بیستمین سال تأسیس دانشکده بهداشت که با حضور جمعی از معاونان و مسئولان دانشگاه ، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده های بهداشت و تغذیه - صنایع غذایی برگزار شد از جمعی از اساتید این دانشکده تقدیر شد.
طی این آئین از دکتر منصور رضایی،دکتر بهزاد کرمی متین،دکتر احسان صادقی که در سال جاری به مرتبه علمی استادی و دکتر حسین اشتریان،دکتر مسعود قنبری کاکاوندی و دکتر سید مصطفی نچواک که به مرتبه علمی دانشیاری ارتقاء یافته اند، با اهداء لوح تقدیر تجلیل شد.
همچنین طی این مراسم از دکتر محمد مهدی سرمدی،پرفسور علی الماسی،پرفسور بهزاد کرمی متین،دکتر محمد سلطانیان ،دکتر یحیی صفری رؤسای ادواری دانشکده ، استاد پیشکسوت دکترجمشید درایت و کارکنان پیشکسوت، پریسا نیازی،مهری امینی و مهندس مصطفی جعفری،محمد اقبال سلیمانی و جهانبخش خزایی تقدیر شد.
پرفسور حبیب اله خزایی معاون آموزشی دانشگاه در جمع اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده بهداشت گفت: پذیرش مسئولیت به معنای بدست آوردن قدرت نیست و باید پذیرش مسئولیت بر احساس مسئولیت در برابر مردم بیفزاید و نباید کسی با پذیرش مسئولیت دچار حس خود برتر بینی شود .
وی افزود :ما باید با نگاه خدمت به جامعه به مسئولیت های محوله بپردازیم و سعی کنیم ذره ای رفتار،گفتار و نگاهمان تغییر نکند و مخصوصا در این برهه از زمان که مشکلات اقتصادی می تواند در روحیه مردم و همکاران تأثیر منفی داشته باشد باید برنامه های ما همراه با ایجاد آرامش و نشاط باشد .
گفتنی است رئیس دانشکده بهداشت نیز با برشمردن پیشرفت های حاصل شده در این مدت ،گزارش مبسوط از فعالیت های صورت گرفته ارائه نمود و راه اندازی مرکز تحقیقات عوامل محیطی مؤثر بر سلامت؛ راه اندازی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی،توسعه فضاهای آموزشی،توسعه فضاهای آزمایشگاهی ،افزایش مناسب تعداداعضای هیئت علمی، توسعه رشته های آموزشی ،راه اندازی مقاطع ارشد و دکترا در گروه های آموزشی ،راه اندازی طرح تحقیقاتی کوهورت روانسر و راه اندازی نشریه انگلیسی زبان دانشکده ، راه اندازی مدیالب دانشکده ، کسب رتبه های برتر پژوهشی توسط اعضای هیئت علمی را از افتخارات این دانشکده برشمرد.
دکتر یحیی پاسدار تلاش در جهت راه اندازی شرکت های دانش بنیان و تقویت ارتباط با صنعت را از اولویت های آتی دانشکده برشمرد.