نشست کارگروه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور با دستور کار تشدید و تسهیل در امر نظارت بر عطاریها برگزار شد.
طی این نشست معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت:متاسفانه برخی از عطاریها اقدام به توزیع داروهای مخدر و روانگردان از قبیل: متادون و ترامادول میکنند.
دکتر محمدی بیان کرد: دخالت در امر پزشکی، عرضه داروهای قاچاق، داروهای دست ساز و برخی از داروهای خارج از شبکه رسمی توزیع از دیگر تخلفاتی است که در بعضی از این عطاریها مشاهد میشود.
وی همکاری ارگانهای ذیربط مانند : استانداری، دادگستری، اداره تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی و معاونت غذا و دارو دانشگاه در خصوص مبارزه با معضلات این صنف را بسیار حائز اهمیت دانست.
طی این نشست معاون قضایی دادگستری نیز گفت:کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی حامی سلامت جامعه هستند و تمامی مسئولین نظارتی و قضات، همراه و پشتیبان این کارشناسان هستند، زیرا دادگستری نیز مانند سایر دستگاهها دغدغه صیانت از سلامت جامعه را دارد.
دکتر بهمن مرادی فر بیان کرد: برای برخورد محکمتر و قانونیتر با متخلفین این صنف لازم است پس از بازرسی، پرونده متخلفین دقیق و به درستی تشکیل و به انضمام سوابق و مستندات کافی به دادگستری ارسال شود تا قاضی مربوطه بتواند اشراف بیشتری نسبت به پرونده داشته باشد.
گفتنی است نشست کارگروه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور بیست و چهارم بهمن ماه با حضور معاون دادگستری، مدیر کل تعزیرات حکومتی استان، دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری و برخی از مدیران ادارات ذی ربط در معاونت غذا ودارو دانشگاه برگزار شد.