مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو از کشف و توقیف حدود یک تن و ۸۰۰ کیلوگرم سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته و ضایعات مرغ خبر داد.
دکتر مستوفی گفت:طی بازرسی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از یک کارخانه تولید فرآورده های گوشتی ، مقدار ۱۳۲۸ کیلوگرم انواع سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته و ۴۴۰ کیلوگرم اسکلت و ضایعات مرغی کشف و توقیف شد.
وی با بیان اینکه این بازدید در قالب طرح تشدید بازرسی ها و به منظور اجرای مصوبات دهمین کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان کرمانشاه انجام شد گفت: پرونده این کشف برای رسیدگی و صدور حکم به مراجع قضایی ارجاع شد.