شکیبا معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان کرد:با توجه به شروع رشد قارچهای محلی وطبیعی در منطقه، شهروندان عزیز نکات زیر را رعایت کنند:
ـ✅از چیدن ، خریدن و مصرف قارچ های روییده در طبیعت ، کوه و دشت پرهیز نمایید.
✅ پختن ، آب پز یا کباب کردن قارچ های وحشی موجود در طبیعت ، سمی بودن آنها را از بین نمیبرد .
✅ برای تشخیص قارچ سمی از قارچ خوراکی ، به هیچ وجه نباید آن را با گذاشتن درون دهان امتحان کنید .
✅ در صورتی که مطمئن نیستید قارچ سمی است یا نه ، هرگز آن را نخورید .
✅به قارچ های وحشی نا آشنا دست نزنید ، زیرا خطر مسمومیت از طریق پوست نیز وجود دارد .
✅ اگر به قارچ وحشی نا آشنایی دست زدید ، دست خود را به چشم ، دهان و پوست خود نزنید .
✅ در صورت هرگونه شک به مسمومیت با قارچ باید از هر گونه اقدام به خود درمانی پرهیز کنید و فرد مسموم شده را هرچه سریع تر و در همان ساعات اولیه به بیمارستان منتقل نمایید .
✅ جلو تخلیه معده و استفراغ فرد مسموم شده را نگیرید .