معاون بهداشتی دانشگاه عنوان کرد: بیش از ۱۰ هزار مورد بازرسی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، بیش از ۶ تن مواد غذایی غیر بهداشتی در ماه مبارک رمضان کشف و ضبط شد.
دکتر شکیبا گفت: نظارت های بهداشت محیطی بر فعالیت مراکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی و اماکن عمومی از جمله محل های تهیه و فروش زولبیا، بامیه و شیرینی سنتی و همچنین آش وحلیم، مساجد و اماکن متبرکه، رستوران ها، کبابی ها و اغذیه فروشی ها تشدید گردیده است.
وی اظهار داشت: تا کنون بیش از ۱۰ هزار مورد بازرسی از طریق بازرسین بهداشت محیط مراکز بهداشت و ۱۶۰ مورد گشت مشترک با ادارات ذیربط شامل مرکز بهداشت، تعزیرات حکومتی، بازرسی سازمان صمت، دامپزشکی و اتاق اصناف از مراکز و اماکن مذکور انجام شده و بیش از ۶ تن مواد غذایی غیرمجاز و غیربهداشتی توقیف و جمع آوری شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه همچنین از ۲۳۰ مورد اخطار بهداشتی و صدور۱۲ مورد تعطیلی واحدهای متخلف و بررسی ۲۳۱مورد شکایت مردمی نیز خبرداد.
دکتر شکیبا افزود: در این برنامه تا کنون بیش از ۱۷۰ مورد نمونه برداری و ۴۲۰۰ مورد نیز سنجش کیفیت موادغذایی با تجهیزات پرتابل بازرسی انجام شده است.
وی تصریح کرد: این برنامه تا پایان ماه مبارک ادامه دارد و هم استانی های عزیز شکایات بهداشتی خود را از طریق سامانه ۱۹۰ به بازرسان بهداشت اطلاع دهند.