اخبار

راه اندازی پایلوت پلنت آموزشی ، پژوهشی وتولیدی محصولات غذایی در دانشکده تغذیه وصنایع غذایی

راه اندازی پایلوت پلنت آموزشی ، پژوهشی وتولیدی محصولات غذایی در دانشکده تغذیه وصنایع غذایی

 

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از راه اندازی پایلوت پلنت آموزشی ، پژوهشی وتولیدی محصولات غذایی در محل دانشکده تغذیه وصنایع غذایی خبرداد.


دکتر نجفی با اعلام اینکه راه اندازی این پایلوت پلنت با حمایت استانداری صورت گرفته افزود: در راستای برنامه ریزی های حوزه تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی برای راه اندازی خطوط تولید پایلوت در دانشگاه و همراهی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی اقدامات اولیه در این زمینه به شکل مناسبی صورت گرفته است.

وی اظهار داشت: این پروژه با مساحت ١٠٠٠مترمربع در محل دانشکده تغذیه وصنایع غذایی و با استقرار خطوط تولید کوچک صنایعی مانند صنعت نوشابه و نوشیدنی ها، تولید فرآورده های گوشتی، لبنیات و ... احداث می شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه هدف از راه اندازی این خط تولید را به شرح ذیل اعلام کرد:
1- هدفمند کردن و سوق دادن طرح ها و فعالیت های پژوهشی دانشکده به سوی فناوری های صنعتی و کاربردی به منظور بهبود کیفیت، طراحی و تولید محصولات غذایی مورد نیاز جامعه و صنعت
2- اجرای برنامه های آموزشی و ارائه خدمات فنی مشاوره ای به موسسات دولتی و غیر دولتی در زمینه صنایع غذایی و هدایت آن ها در جهت نوآوری و رفع نیازهای کشور
3- توسعه مرزهای دانش و فناوری در حوزه غذا و تغذیه و همچنین بومی سازی علوم مرتبط با غذا و تغذیه
4- ارتقای سطح کیفی آموزش فنی و مهندسی در حوزه غذا و تغذیه و انطباق آن با دانش روز
5- همکاری علمی و فنی با دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی و صنایع داخل و خارج کشور
6- تجاری سازی فعالیت ها و طرح های پژوهشی و کسب درآمد و تأمین منابع مالی به منظور حمایت هر چه بیشتر از تحقیقات دانشگاهی
7- ارتقای کیفی سطح آموزش دانشجویان تحصیلات تکمیلی با گذراندن دوره های کارآموزی وپروژه در پایلوت صنعتی
8- پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی مرتبط از سایر استانها جهت دروه های کارآموزی وافزایش مهارت تکنولوژیک

۲ تیر ۱۳۹۸ ۱۳:۲۷

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید