اخبار

آغاز مرحله دوم بررسی ملی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوارها

آغاز مرحله دوم بررسی ملی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوارها
 
مرحله دوم بررسی ملی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوارها از ابتدای مرداد ماه آغاز شد.
 
 معاون بهداشتی دانشگاه در این خصوص گفت:بر اساس برنامه ریزی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت مقرر است مرحله دوم "مطالعه ملی بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوار و فرد در کشور" از ابتدای مرداد ماه سال جاری توسط تیم های منتخب تعیین شده معاونت بهداشتی در سطح مناطق شهری و روستایی استان کرمانشاه اجرا شود.
 
دکتر ابراهیم شکیبا افزود: در این مطالعه کارشناسان تغذیه با کارت شناسایی و ابلاغ از طرف مرکز بهداشت شهرستان مربوطه به درب منازل خانوارهای تعیین شده مراجعه نموده و نسبت به تکمیل پرسشنامه خانوار، توزین مواد غذایی مصرفی و اندازه گیری شاخص های تن سنجی اقدام می کنند.
 
لازم به ذکر است مرحله اولین این طرح در دی ماه سال 97 انجام گردید.
 
۱ اَمرداد ۱۳۹۸ ۱۳:۳۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید