بیستمین کنگره پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور، فردا (5 شهریور) به میزبانی کرمانشاه آغاز به کار میکند.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، دکتر فرید نجفی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری چهار روزه این کنگره در استان، گفت: آیین افتتاحیه این کنگره، عصر فردا(5 شهریور) در تالار انتظار کرمانشاه برگزار خواهد شد و در روزهای آتی سخنرانی و کارگاه ها برگزار شده و در نهایت روز هشتم شهریورماه اختتامیه این کنگره را خواهیم داشت.
وی با اشاره به حضور 600 نفر از دانشجویان، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در این کنگره افزود: این افراد از 65 دانشگاه علوم پزشکی کشور در این کنگره حضور خواهند داشت.
نجفی تعداد مقالات ارسالی به دبیرخانه کنگره را 1113 مقاله عنوان و تصریح کرد: از این تعداد 112 مقاله جهت سخنرانی و 288 مقاله بصورت پوستر انتخاب شده است.
وی از «معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت» به عنوان مهمان ویژه این کنگره یاد کرد و افزود: دکتر «رضا ملک زاده» در سفر خود به استان علاوه بر شرکت در کنگره، افتتاح چندین پروژه تحقیقاتی و بازدید از مراکز پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را نیز در برنامه دارد.
وی از افتتاح دو مرکز "مطالعات سیستماتیک و متاآنالیز" و سی تی سی(مرکز کارآزمایی بالینی) در استان در این سفر خبر داد و افزود: مرکز مطالعات سیستماتیک و متاآنالیز اولین مرکز در کشور بوده که به نوعی بازوی اجرایی "کاکرین" (شبکه اطلاعاتی که نتایج تحقیقات و پژوهش را در اختیار مراکز درمانی قرار میدهد) محسوب می شود.
نجفی تصریح کرد: مرکز "سی تی سی" هم سومین مرکز در کشور است که در بحث آموزش اعضای هیات علمی و هم در بحث ایجاد ارتباط با بخش صنعت کاربرد دارد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه از برگزاری هشت کارگاه به عنوان برنامه های جنبی این کنگره یاد کرد و افزود: اساتید برجسته کشوری برگزاری این کارگاه ها را برعهده دارند.
نجفی بیماری های غیرواگیر، خون شناسی و سرطان، دارو، علوم اعصاب و بهداشت روان، بیماری های واگیر و اختلالات ایمنی را از جمله محورهای این کنگره عنوان کرد وافزود: محور اصلی کنگره بر بحث "پزشکی شخصی شده" تمرکز دارد. به این معنی که اگرچه ممکن است دو نفر بیماری مشترک داشته باشند، اما نحوه درمان آنها با یکدیگر متفاوت بوده و هر کدام راه درمانی جداگانه دارد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گریزی هم به بحث اعتبارات برگزاری این کنگره داشت و با قدردانی از همکاری بدون چشم داشت دانشگاه رازی کرمانشاه در برگزاری این برنامه گفت: خوشبختانه با همکاری دانشگاه رازی تا حد زیادی از هزینه های اسکان و تغذیه مهمانان کنگره کاسته شد.
وی خاطرنشان کرد: تمام اعتبارات کنگره توسط وزارت بهداشت تامین شده که تاکنون 250 میلیون تومان پرداخت شده است و در صورت نیاز باز هم پرداخت اعتبارات صورت خواهد گرفت.
نجفی با اشاره به تجلیل از برگزیدگان در آیین اختتامیه کنگره گفت: در این برنامه از هشت سخنران برتر، 10 پوستر برتر و یک کارگاه برتر تجلیل خواهد شد.