معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: سلامت و امنیت غذایی از مهمترین ارکان یک جامعه سالم است.
دکتر قباد محمدی در جلسه تقدیر از مسئولین فنی نظارت بر مواد غذایی که روز سه شنبه سوم دی ماه در سالن جلسات معاونت غذا و دارو برگزار شدگفت: مسئولین فنی نمایندگان وزارت بهداشت در صنایع غذایی هستند که کار اصلی نظارت در این حوزه را بر عهده دارند.
وی افزود: مواد خوراکی که مسئول فنی وظیفه نظارت بر آن را دارد به دست مردم می رسد و مردم می توانندبا وجود مسئول فنی در مراکز تولید با خیال آسوده از آن مصرف کنند.
دکتر شهریار مستوفی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در ادامه افزود: مسأله غذا یک موضوع بسیار حساس و راهبردی است و اگر زنجیره تولید و توزیع مواد غذایی به خوبی مراقبت شود می توان جامعه ای سالم تر داشت.
وی خاطرنشان ساخت: متاسفانه حدود 30تا 35 درصد محصولات غذایی در مرحله تولید تا توزیع هدر می رود در حالی که حدود 2 میلیارد نفر در دنیا دچار سوء تغذیه پنهان هستند.
در ادامه این نشست از مسئولین فنی برتر کارخانجات و کارگاههای تولید مواد خوراکی و کارشناسان غذا و دارو شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های تابعه تقدیر به عمل آمد.