اخبار

اخذ مجوز دوره PHD رشته های تغذیه و صنایع غذایی برنامه آتی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه

اخذ مجوز دوره PHD رشته های تغذیه و صنایع غذایی برنامه آتی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه

 

رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه گفت: اخذ مجوز دوره PHD در رشته های تغذیه و صنایع غذایی از برنامه های آتی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر احسان صادقی اظهار داشت: دانشکده تغذیه و صنایع غذایی کرمانشاه در سال ۹۶ به عنوان دومین‌ دانشکده تغذیه در کشور فعالیت خود را آغاز کرد و هم اکنون ۱۶۰ دانشجو در یک رشته کارشناسی و سه رشته مقطع کارشناسی ارشد در این دانشکده تحصیل می کنند.

به گفته وی از این تعداد ۲۶ نفر در رشته کارشناسی ارشد تغذیه،۲۰ نفر در رشته کارشناسی ارشد صنایع غذایی ، ۱۶ نفر در رشته کارشناسی ارشد ایمنی و ۹۸ نفر در رشته کارشناسی صنایع غذایی مشغول به تحصیل هستند.

دکتر صادقی بیان کرد: در این دانشکده اساتید توانا و یک استاد تمام، سه دانشیار و هفت استادیار فعالیت دارند.

وی اظهار داشت: اخذ مجوز دوره PHD در رشته های تغذیه و صنایع غذایی از برنامه های آتی این دانشکده است.

دکتر صادقی گفت: برگزاری دوره فشرده جهت اخذ نظام پزشکی برای کارشناسان غیر مرتبط تغذیه در تابستان گذشته از دوره های برگزار شده در این دانشکده است.

گفتنی است انتخاب فناور برتر دانشگاه از بین اساتید این دانشکده یکی از موفقیت های این دانشگاه در سال جاری است.

۷ بهمن ۱۳۹۸ ۱۳:۲۷

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید