اخبار

توصیه‌هایی در مورد پیشگیری از ابتلا به «کرونا»

توصیه‌هایی در مورد پیشگیری از ابتلا به «کرونا»


رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه توصیه‌هایی در مورد پیشگیری از ابتلا به کرونا ارائه داد.

کیوان خاصی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به شرایط پیش آمده در جهان و به توصیه کارشناسان سازمان جهانی بهداشت آموزش به مردم و رعایت اصول اولیه پیشگیری فردی مهمترین اصل برای غلبه بر کرونا است.

رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: این اصول بسیار ساده است و برای تمام بیماری‌های تنفسی نظیر سارس، مرس، آنفلوانزا و ویروس جدید کرونا یکسان است.

این مسئول گفت: عامل این بیماری از طریق غیر مستقیم و قرارگیری بر روی سطوح و به صورت مستقیم از طریق هوا باعث انتقال می‌شود، بر همین مبنا پرهیز از دست دادن و روبوسی لازم است و افرادی که هنوز نسبت به این امر اقدام نکرده‌اند باید به طور جدی از دست دادن و روبوسی بپرهیزند.

وی خاطر نشان کرد: همچنین شستشوی مرتب دست‌ها بلافاصله پس از دست زدن به دستگیره، کلید آسانسور و دیگر سطوح الزامی است.

خاصی با بیان اینکه باید از مواد ضدعفونی کننده و گندزدا نیز استفاده شود، گفت: اقدام سازمان‌های مختلف مبنی بر ضدعفونی کردن و شستشوی معابر و مکان‌های عمومی بسیار پسندیده است.

رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان کرد: بر اساس تجربه در کشور چین و کارشناسان سازمان جهانی بهداشت، مراقبت در خانه در درجه نخست قرار دارد زیرا بیماری کرونا مانند سرماخوردگی علائمی نظیر تب، سرفه، بدن درد و سرفه دارد با سرایت بالا دارد.

این مسئول با بیان اینکه با مشاهده این علائم در افراد سرپایی نیازی به مراجعه به بیمارستان نیست، تصریح کرد: فرد با داشتن این علائم باید به نزدیک ترین مرکز بهداشتی و درمانی محل سکونت خود مراجعه کند و نیازی به مراجعه به بیمارستان نیست.

وی افزود: پزشک پس از معاینه فرد بیمار در صورتی که بدحال باشد وی را به بیمارستان ارجاع می‌دهد در غیر این صورت توصیه‌های لازم برای مراقبت در خانه مبنی بر پرهیز از حضور در مکان‌های جمعی، جداسازی ظروف غذا و آشامیدنی از دیگران، رعایت فاصله، پوشاندن دهان و بینی هنگام عطسه و سرفه، ارائه می‌شود.

خاصی ادامه داد: اما اگر بیمار بدحال باشد پزشک دستور ارجاع به بیمارستان را خواهد داد و بیمار در مرکز بیمارستان گلستان تحت معاینه قرار می‌گیرد و پزشک متخصص دستور بستری یا درمان سرپایی را صادر خواهد کرد.

رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیان داشت: فردی که مبتلا به بیماری شده و نیاز به بستری در بیمارستان ندارد باید تغذیه مناسب همانند فرد سرماخورده از جمله خوردن سوپ و مایعات گرم را رعایت کند و استراحت داشته باشد.

این مسئول عنوان کرد: همواره گروه‌های پرخطر نظیر زنان باردار، کودکان، سالمندان، افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی، کلیوی، ریوی، افرادی که شیمی درمانی می‌کنند، سرطانی‌ها، پزشکان و پرستاران و کادر درمانی که در معرض مواجهه با فرد بیمار هستند باید بیش از دیگران نسبت به رعایت اقدامات پیشگیرانه اقدام کنند.

خاصی با تاکید بر لزوم حفظ خونسردی گفت: این شعار که نترسید اما مراقب باشید باید مدنظر قرار گیرد زیرا ترس و اضطراب سبب تضعیف سیستم ایمنی بدن می‌شود بنابراین باید اصول پیشگیری را به طور جدی رعایت کنیم و از بیماری نترسیم.
۱۱ اسفند ۱۳۹۸ ۱۱:۱۹

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید