یک دکترای تخصصی طب ایرانی با بیان اینکه یکی از راههای موثر مقابله با کرونا تقویت سلامت جسم افراد است، به تشریح برخی نکات تغذیهای جهت تقویت سیستم ایمنی، اصلاح مزاج و تقویت سایر اعضای حیاتی بدن پرداخت.
دکتر زهرا جعفری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به شیوع بیماری کرونا، اظهار کرد: راهکار اصلی مقابله با این بیماری پیشگیری است و همانطور که بارها توسط مسئولان بهداشتی تاکید شده بهترین راه پیشگیری خودداری از حضور در تجمعات و نیز شستشوی مکرر دست ها با آب و صابون و رعایت فاصله مناسب با سایر افراد جامعه است.
وی افزود: در طب ایرانی به طور کلی جهت پیشگیری و کنترل بیماریهای عفونی به سه عامل مهاجم، میزبان و شرایط محیط توجه می شود و در این طب جهت کاهش امکان ابتلا به بیماری بیش از هرچیز بهبود شرایط میزبان در نظر گرفته میشود.
جعفری تصریح کرد: جهت تقویت شرایط میزبان نیز تقویت اعضای حیاتی بدن(مغز، قلب و کبد)، تقویت دستگاه تنفسی، حفظ اعتدال مزاج شخصی و تعدیل و اصلاح شرایطی که خطر ابتلا و شدت بیماری را افزایش می دهند(انواع سوء مزاج ها) در دستور کار قرار میگیرد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: یکی از راههای بهبود تقویت سیستم ایمنی از طریق اصلاح تغذیه است و در وهله اول توصیه بر این است که افراد همیشه و به ویژه در این روزها از پُرخوری، درهم خوری و خوردن غذاهای سنگین و دیرهضم مانند غذاهای خمیری، ماکارونی، الویه، انواع فست فودها، گوشت گاو و گوساله و... خودداری کنند.
وی افزود: همچنین در این روزها، روزه داری طبی و کاهش کالری دریافتی نسبت به حالت معمول توصیه میشود.
جعفری توصیه کرد: افراد باید در روزهای شیوع بیماری کرونا، مصرف شیر و ماست، گوجه فرنگی، شوریها و ترشیهای محرک مخاط تنفسی، شیرینیها و غذاهای چرب و انواع سُس ها را کاهش دهند.