رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: تسریع در بیماریابی و کنترل افراد مبتلا از مهمترین برنامههای این دانشگاه در راستای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا است.
دکتر «محمودرضا مرادی» در نشست تامین تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه یکی از رسالتهای دانشگاه علوم پزشکی در موضوع اپیدمی کرونا بیماریابی است و این کار با قوت در کرمانشاه ادامه دارد، افزود: پس از شناسایی افراد مبتلا و مثبت شدن آزمایش آنها طبیعتا افراد خانواده و نزدیکان فرد بیمار مورد پایش و انجام تست قرار میگیرند و در نتیجه تعداد انجام آزمایشات تشخیص قطعی کووید ۱۹ افزایش پیدا میکند.
او گفت: این امر به صورت تصاعدی موجب بالارفتن نیاز به انجام تست می شود و شمار نمونههای آزمایش افزایش پیدا کرده و علاوه بر این متقاضیان انجام تست تشخیصی کووید ۱۹ در استان نیز افزایش پیدا کرده است.
وی اظهار داشت: علاوه بر تمام برنامهریزیها و تلاشهایی که تاکنون انجام شده، برای افزایش نمونه گیریها و تسریع در مراحل انجام تست باید دستگاههای Pcr (آزمایش) جدیدی را خریداری نماییم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: خریداری این دستگاه ها از مصوبههای ستاد کرونای استان است و دانشگاه و استانداری به صورت مشترک در حال خرید ۲ دستگاه Pcr جدید میباشد.
دکتر مرادی افزود: نتیجه این کار پاسخگویی مناسب به درخواست ها، بیماریابی و کنترل افراد مبتلا و در نهایت قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا خواهد بود.
سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد تا روز ۶ خرداد ۱۳۹۹ و براساس معیارهای قطعی تشخیصی، یک هزار و ۷۸۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که از بین مبتلایان جدید، ۳۵۲ مورد بستری و یک هزار و ۴۳۵ مورد از افراد در تماس با مبتلایان بودند که شناسایی شدند.
کیانوش جهانپور افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۱۳۹ هزار و ۵۱۱ نفر رسید و متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به هفت هزار و ۵۰۸ نفر رسید.
به گفته او، تاکنون ۱۰۹ هزار و ۴۳۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند.