معاون بهداشتی دانشگاه گفت:اکنون ثابت شده که کودکان به همان اندازه بزرگسالان ممکن است به بیماری کرونا مبتلا شوند ولی عموما علائم بالینی کمتری داشته باشند.
به گزارش روابط عمومی دکتر شکیبا گفت:بدیهی است در چنین شرایطی دانش آموزان می توانند از عوامل اصلی گسترش عفونت در جامعه و منازل خود باشند.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه امتحانات نهایی پایه های ۹ و ۱۲ به صورت حضوری برگزار می شود، جهت برگزاری ایمن امتحانات و حفظ سلامتی دانش اموزان، والدین، کارکنان مدارس و خانواده های آن رعایت اصول بهداشتی جهت پیشگیری از ابتلا به این بیماری ضروری است.
به گفته وی در این راستا نکاتی که دانش آموزان، والدین آنها و مسئولین مدارس باید به صورت جدی رعایت کنند به شرح ذیل است:
گندزدایی سطوح دارای امکان تماس مانند تجهیزات، دستگیره درب ها، میز و صندلی، شیرآلات، نرده پله ها، پریز برق و کلیه وسایلی که به طور عمومی و مشترک استفاده می شود، قبل و بعد از برگزاری آزمون توسط مسئولین مدارس
صابون مایع در مدرسه به اندازه کافی موجود باشد و سطل های زباله درب دار مجهز به کیسه زباله به اندازه کافی در نقاط تردد دانش اموزان تعبیه شود.
گندزدایی و ضدعفونی آبخوری، دستشویی، توالت و .. روزانه حداقل دو بار در طول ساعت کار مدرسه انجام شود.
در صورت استفاده از سرویس ایاب و ذهاب رعایت اصول بهداشتی مانند ماسک و دستکش توسط دانش آموزان و راننده الزامی است.
مواد ضدعفونی دست در محل ورود و خروج دانش اموزان و کارکنان در مدرسه در نظر گرفته شود.
در هر مکان یکبار آزمون انجام شود و در صورت نیاز به انجام آزمون مجدد برای گروه بعدی، با فاصله حداقل دو ساعت پس از ضدعفونی انجام شود.
از بزرگترین فضاهای موجود برای انتخاب مرکز آزمون و حضور دانش آموزان استفاده شود.
چینش صندلی ها باید به گونه ای باشد که فاصله ۱/۸ تا ۲ متر بین دانش آموزان رعایت شود.
محل آزمون دارای تهویه مناسب باشد ( روشن نمودن دستگاه تهویه، باز بودن پنجره ها و ...)
دانش آموزان از بردن وسایل اضافه به محل ازمون خودداری نمایند ( مانند تلفن، کیف و ...) و مسئولین مدرسه نیز از تحویل گرفتن این وسایل خودداری نموده و از قبل به دانش اموز و خانواده وی اطلاع داده شود.