اخبار

نوید به بیماران مبتلا به سرطان غرب کشور/ورود دو دستگاه پیشرفته شتابدهنده خطی رادیوتراپی درمان سرطان به استان

نوید به بیماران مبتلا به سرطان غرب کشور/ورود دو دستگاه پیشرفته شتابدهنده خطی رادیوتراپی درمان سرطان به استان
رئیس دانشگاه از ورود دو دستگاه پیشرفته شتابدهنده خطی رادیوتراپی درمان سرطان به استان خبرداد.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر مرادی گفت: بالاخره نتیجه تلاشهای طولانی مدت تیم دانشگاه علوم پرشکی به ثمر نشست و دو دستگاه شتابدهنده خطی پیشرفته و ورژن روز دنیا امروز ساعت سه بامداد وارد استان کرمانشاه شد تا یک گام محکم دیگر به راه اندازی مدرن ترین مرکز جامع سرطان کشور در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع ) نزدیک شویم. 

 
وی اظهارداشت:این دو دستگاه فوق پیشرفته که در کنار یک دستگاه پت اسکن، سایکلترون، توموتراپی، سایبرنایف و  براکی تراپی و... در مرکز جامع سرطان استان با ظرفیت ۱۲۸ تخت شیمی درمانی و بخشهای کلینیکی و پاراکلینکی مجهز از جمله MRI, CT SCAN, ERCP  و اتاق عملهای ویژه با متخصصین و کادر درمان مجرب نصب خواهند گردید، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را در زمره سرآمدترین مراکز تشخیص و درمان سرطان کشور قرار خواهد داد. 

بببب

 
دکتر مرادی گفت: اعتبار خرید این دو دستگاه با ارز آزاد نزدیک به یکصد میلیارد تومان بوده که با پیگیریهای مجموعه دانشگاه و همکاری دلسوزان استان تبدیل به این دو محصول ارزشمند فناوری پیشرفته  گردیده است.
 
به گفته وی سال گذشته دستگاه فوق پیشرفته دیگری در همین حوزه و با ارزش نزدیک به یکصد میلیارد تومان وارد دانشگاه گردید که تاکنون تنها دو مدل از این دستگاه؛ یک دستگاه برای اصفهان و یک دستگاه برای کرمانشاه وارد کشور گردیده است. 
 
رئیس دانشگاه همچنین خبرداد: دو دستگاه فوق پیشرفته تشخیصی دیگر به نام پت اسکن و سایکلترون نیز به ارزش مجموع نزدیک به یکصد و پنجاه میلیارد تومان برای مرکز موصوف عقد قراداد گردیده که به زودی فاز اجرایی این دو پروژه عملیاتی خواهد شد. 
 
دکتر مرادی گفت:دستگاه های مورد اشاره همگی در مرکز جامع سرطان مورد بهره برداری قرار خواهند گرفت که تا کنون نزدیک به ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و از هفته گذشته تیمی متشکل از مدیران ارشد دانشگاه ماموریت تکمیل و رفع موانع این پروژه عظیم را عهده دار گردیده اند. 
 
وی یادآور شد:تاکنون تنها یک دستگاه شتابدهنده خطی فعال در استان وجود داشته که نوبت خدمات پرتودرمانی بیماران سرطانی با این تک دستگاه گاهی طولانی می شد که امید است با بهره برداری از این مجموعه کم نظیر شاهد کاهش آلام بیماران سرطانی استان و حتی استانهای همجوار باشیم که در اینصورت چند سال پیش از موعد به اهداف سند چشم انداز ۱۴۰۴ درمان و همچنین سند سرطان خواهیم رسید که یک موفقیت بی نظیر در تاریخ تشکیل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و بلکه کشور شمرده می شود و قطعا سیمای سلامت استان را در عرصه داخلی و بین المللی متحول خواهد نمود. 
 
به گفته وی دستگاه های یاد شده ساخت کمپانی ELEKTA ی انگلستان بوده و از طریق هیات امنای صرفه جویی ارزی وارد کشور گردیده است.
 
۱۲ تیر ۱۳۹۹ ۲۳:۵۴

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید