اخبار

معاون آموزشی وزارت بهداشت: باید به دنبال راه‌اندازی رشته‌های جدید باشیم

معاون آموزشی وزارت بهداشت: باید به دنبال راه‌اندازی رشته‌های جدید باشیم

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بسیاری از رشته‌های در حال تدریس در دانشگاه‌ها اکنون کارایی خاصی ندارند و باید به دنبال راه‌اندازی رشته‌های جدید با ساز و کارهای توسعه‌ای و کاربردی در دانشگاه باشیم.

دکتر « علی‌اکبر حقدوست» روز چهارشنبه در جلسه شورای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سرسرای اجتماعات مرکز توسعه استان افزود: نگاه ملی خود را به رشته‌های دانشگاهی باید تغییر دهیم تا جامعه پزشکی بتواند خدمات بهتری به مردم ارایه دهند.

او گفت: هر دانشگاه باید مسیری به دور از تکرار و خلاقانه انتخاب کند تا بتواند در مسیر پیشرفت و توسعه علمی و آموزشی موفق عمل نماید.

معاون آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در ادامه گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دارای تیم بسیار علاقه مند و توانمند مدیریتی، علمی و آموزشی است و باید در کنار توسعه کمی باید توسعه کیفی دانشگاه نیز بیش از پیش مد نظر قرار گیرد.

دکتر حقدوست افزود: با توانمند سازی دانشگاه در زمینه های مختلف علمی و آموزشی و پذیرش دانشجو های خارجی به ویژه با بهره گیری از موقعیت هم مرز بودن با کشور عراق می توان در پیشرفت و توسعه بیشتر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گام برداشت.

او گفت: با سرمایه گذاری در این زمینه، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می‌تواند در آینده نزدیک جایگاه اصلی خود را در کشور به دست آورد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، پس از این جلسه از امکانات آموزشی و پروژه های در دست اجرای بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه بازدید کرد.

دکتر حقدوست، همچنین از ساختمان، امکانات و تجهیزات کلینیک ‌توانبخشی فارابی، دانشکده بهداشت و دانشکده توانبخشی کرمانشاه نیز بازدید کرد.

 

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام شناسایی ۲۶۹۱ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور گفت: مجموع جان باختگان از مرز ۱۲ هزار نفر گذشت.

به گزارش وبدا، دکتر سیما سادات لاری با اعلام این خبر افزود: از دیروز تا امروز ۱۸ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۶۹۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۶۲۵ مورد بستری شدند.

وی با اشاره به این که مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۴۸ هزار و ۳۷۹ نفر رسید، گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲ هزار و ۸۴ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت با اعلام این که خوشبختانه تا کنون ۲۰۹ هزار و ۴۶۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند، افزود: ۳۳۰۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

وی همچنین افزود: تا کنون یک میلیون و ۸۷۲ هزار و ۳۹۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

دکتر لاری با بیان این که استانهای خوزستان، هرمزگان، بوشهر، کرمانشاه، کردستان، ایلام، آذربایجان های غربی و شرقی و خراسان رضوی در وضعیت قرمز قرار دارند، افزود: استانهای تهران، اصفهان، مازندران، گلستان، البرز، کرمان، یزد، سیستان و بلوچستان، همدان و اردبیل در وضعیت هشدار قرار دارند.

دکتر لاری در پایان افزود: مردم جدا از سفرهای غیرضروری و به ویژه سفر به استانهای خراسان رضوی و مازندران خودداری کنند.

۱۸ تیر ۱۳۹۹ ۱۳:۴۲

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید