عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه واکسن آنفلوانزا بر روی کووید ۱۹ موثر نیست، اما گفت که به دلیل همزمانی و نزدیکشدن به فصل سرما توام شدن بیماری کرونا با آنفلوآنزا طبیعتا خطرات بیشتری به دنبال خواهد داشت و از این رو این واکسن باید به برخی از گروههای حساس جامعه تزریق شود.
دکتر فیض الله منصوری روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: واکسن آنفلوآنزا باتوجه به محدودیت جهانی که الان در مورد آن وجود دارد بیشتر برای افرادی که در اولویت هستند باید تزریق شود و اگر مازاد بر این افراد وجود داشت سایر اقشار نیز می توانند این واکسن را تزریق کنند.
او توضیح داد افرادی که بیماریهای زمینهای دارند، افراد بالای ۶۰ سال، افراد دارای ناراحتی کلیوی، کبدی و ریوی در اولویت تزریق واکسن آنفلوانزا هستند.
این متخصص بیماریهای عفونی همچنین یادآور شد که پرسنل بهداشتی درمانی نیز که در معرض خطر هستند و باید توان خدمت به مردم را داشته باشند جزو اقشار دارای اولویت تزریق واکسن آنفلوآنزا هستند.
بازگشت مجدد کرونا به کرمانشاه
متخصص بیماریهای عفونی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه این گفت و گو با اشاره به موج جدید شیوع کرونا در استان کرمانشاه گفت: متاسفانه با برگشت مجدد کرونا در جامعه مواجه هستیم و اکنون هم تعداد بستریها افزایش یافته و هم به تبع مرگ و میر هم به این اندازه افزایش مییابد.
دکتر منصوری با اعلام اینکه تقریبا بخشهای بیمارستانهای استان در حال پرشدن از بیماران کرونایی است، از مردم خواست موازین بهداشتی را رعایت کنند و به فکر سلامت خود و خانواده خود باشند.
وی با بیان اینکه کادر درمانی استان روز به روز خسته تر و فرسودگی آنها بیشتر شده است، گفت: از مردم میخواهیم برای سلامت خود و خانواده و هم مسوولیت اجتماعی رعایت موازین بهداشتی را حتما به صورت فردی و اجتماعی رعایت کنند تا بتوانیم با همراهی همدیگر از این موج نیز عبور کنیم.